Trajnostno podjetje 4Planet se je ustanovilo na podlagi resnih okoljevarstvenih problemov, s katerimi se vsakodnevno soočamo.

Moje poslanstvo temelji na zaščiti in ohranitvi našega Planeta. Cilj je zmanjšati odpadke in onesnaževanje okolja.

V današnjem času, se ne zavedamo vseh posledic, ki jih dnevno delamo, ko nakupujemo stvari, ki škodujejo nam in celotnemu ekosistemu.

Življenjski stil nakupnega obnašanja je ključnega pomena, saj vpliva na vse okoli nas in je pomembno kaj prinesemo domov, kaj zaužijemo, kaj nosimo, s čim peremo, s čim čistimo in s čim negujemo naše telo.

Mnoge svetovne korporacije, od katerih veliko kupujemo, jim ni mar za nas in dobrobit narave, ampak za ustvarjanje dobičkov.

Čas je za spremembo, čas je, da se postavimo zase in da se postavimo za naravo. Ker mi smo del narave!

V spletni trgovinici je pestra ponudba izdelkov, ki so proizvedeni trajnostno, etično, vegansko, ekološko, z naravnimi sestavinami, brez vsebnosti palmovega olja in v večini brez plastike.

Vedno se bom trudila, da ponudim kakovostne naravne izdelke. Za vsakega se bo nekaj super našlo. Kar je dobro za nas, je dobro za Planet.

Delila bomo z vami različne napotke, nasvete, kako lahko s skupnimi močmi se odpovemo škodljivim nakupnim navadam in kako lahko kot družba živimo trajnostno v sožitju z naravo.

Bodite del rešitve in se mi/nam pridružite na skupni poti trajnostnega načina življenja.

 

Ustanoviteljica Za Planet. Klavdija Kovač 🙂