GEORGANICS ORAL CARE

Georganics je blagovna znamka trajnostnih naravnih izdelkov za zobno nego iz Velike Britanije. Njihovo poslanstvo je ustvariti učinkovite naravne izdelke za ustno nego, ki so brez škodljivih kemikalij in varni za celotno družino. V naši ponudbi imamo zobne paste, tablete za ustno vodico in vegan zobno nitko. Njihovi izdelki so proizvedeni z naravnimi sestavinami brez sintetičnih kemikalij, konzervansov, brez SLS, fluorida in glicerina. Embalaža izdelkov je proizvedena iz stekla in kraft papirja.

 

LIVING NATURALLY

Living Naturally je družinska trajnostna blagovna znamka iz Velike Britanije. Izdelujejo izdelke za osebno nego in za gospodinjstvo, ki so proizvedeni iz veganskih, naravnih in ekoloških sestavin ter pridobljeni etično in trajnostno. Brez SLS, parabenov, mineralnega olja, palmovega olja, umetnih sintetičnih dodatkov ali dišav. Nam in okolju prijazno. V naši ponudbi boste našli pralne oreške, naravne odstranjevalce madežev ter vegansko naravno kozmetiko.

 

NATURTASCHE.DE

Naturtasche.de je blagovna znamka bombažnih nakupovalnih vrečk iz Nemčije. Njihovo poslanstvo temelji na ozaveščanju kako izredno so škodljive plastične vrečke za nas in za okolje. Naturtasche.de bombažne vrečke so proizvedene trajnostno etično, ekološko in vegansko. Odlične za nakup in shranjevanje sadja, zelenjave, kruha in mnogo več.

 

RACMAN

Racman je družinska blagovna znamka iz Slovenije. V naši ponudbi imamo njihove čudovite ženske intimne pralne vložke različnih velikosti in vzorcev ter kozmetične blazinice za vsakodnevno nego čiščenja obraza. Trajnostno ozaveščajo o škodljivosti ženskih higienskih intimnih vložkov za enkratno uporabo, saj škodujejo nam in ustvarjajo ogromno količino nepotrebnih vsakodnevnih odpadkov.

 

ECODIS

Ecodis je francosko podjetje, ki oblikuje okolju prijazne in etične izdelke. Pri razvoju izdelkov sledi strogim kriterijem in evropskim ekološkim certifikatom. Pomembno jim je, da ima izdelek dolgo življenjsko dobo, da ga je mogoče reciklirati ter ponovno uporabiti. Izbirajo material iz obnovljivih virov ali iz recikliranih materialov. Proizvodnja poteka z čim manjšo porabo energije in odpadkov. Vsi njihovi izdelki so ekonomično pakirani.

 

THE HUMBLE CO.

Družba Humble.Co s sedežem na Švedskem, razvija kakovostne izdelke za zdravje, ki so okolju prijazni in družbeno odgovorni. Vsi Humble izdelki so zasnovani, oblikovani ter izdelani pod vodstvom in nadzorom zobozdravnikov. Vsi izdelki so testirani, da izpolnjujejo visok standard kakovosti zobne nege.

Fundacija Humble Smile vodi trajnostne projekte na področju zobozdravstva, ki segajo po celem svetu ter pomagajo ljudem v stiski, ki nimajo dostopa do zobozdravstvene oskrbe. Nudijo izobraževanja, alternativno zdravstveno nego in oskrbo. Pri vsakem nakupu zobne ščetke, eno dodatno zobno ščetko podarimo. Tudi pri nakupu ostalih izdelkov za zobno nego, je veliki del namenjen financiranju fundacije.