BLAGOVNE ZNAMKE

Vsak naš predragi dobavitelj trajnostnih izdelkov je skrbno izbran. Kriterije po katerih izbiramo so:

  • etično proizvedeni izdelki
  • trajnostno poslovanje
  • naravne sestavine izdelkov
  • med sestavinami izdelkov ni vsebnosti palmovega olja
  • izdelki prijazni za ljudi, živali in naravo
  • izdelki v večini brez plastike

 

THE BAM & BOO TOOTHBRUSH

The Bam & Boo je blagovna znamka trajnostnih bambusovih izdelkov za osebno nego iz Portugalske. V naši ponudbi imamo bambus zobne ščetke in odlične biorazgradljive vatirane palčke za ušesa.
Z projektom bambus zobnih ščetk želi znamka ustvariti na trgu ekološko in trajnostno ozaveščenost, saj se vsako leto v Evropi proizvede več kot milijarda plastičnih zobnih ščetk in večina gre neposredno na odlagališče, a le majhen del se reciklira. Bambusove zobne ščetke so ekološko prijaznejša alternativa. Mi jih obožujemo 🙂

GEORGANICS ORAL CARE

Georganics je blagovna znamka trajnostnih naravnih izdelkov za zobno nego iz Velike Britanije. Njihovo poslanstvo je ustvariti učinkovite naravne izdelke za ustno nego, ki so brez škodljivih kemikalij in varni za celotno družino. V naši ponudbi imamo zobne paste, tablete za ustno vodico in vegan zobno nitko. Njihovi izdelki so proizvedeni z naravnimi sestavinami brez sintetičnih kemikalij, konzervansov, brez SLS, fluorida in glicerina. Embalaža izdelkov je proizvedena iz stekla in kraft papirja.

 

NARAVNA DARILA EMMA

Naravna darila Emma je družinska blagovna znamka naravnih izdelkov osebne nege iz Slovenije. Izdelujejo naravno in zeliščno kozmetiko, ki je proizvedena ročno in v mini serijah.
Naravna trda mila Emma so narejena iz kakovostnih naravnih sestavin, ki kožo nahranijo in vzdržujejo njeno naravno ravnovesje. Vsebujejo olja (oljčno, sončnično, orehovo olje), masla (kokosovo, karitejevo, kakavovo maslo) in dišave (mešanica rastlinskih eteričnih olj). Naravno so obogatena z rastlinskim glicerinom, ki kožo navlaži, nahrani in ne izsuši.

 

LIVING NATURALLY

Living Naturally je družinska trajnostna blagovna znamka iz Velike Britanije. Izdelujejo izdelke za osebno nego in za gospodinjstvo, ki so proizvedeni iz veganskih, naravnih in ekoloških sestavin ter pridobljeni etično in trajnostno. Brez SLS, parabenov, mineralnega olja, palmovega olja, umetnih sintetičnih dodatkov ali dišav. Nam in okolju prijazno. V naši ponudbi boste našli pralne oreške, naravne odstranjevalce madežev, ekološke dezodorante in naravna trda mila.

 

NATURTASCHE.DE

Naturtasche.de je blagovna znamka bombažnih nakupovalnih vrečk in njihovih dodatkov iz Nemčije. Njihovo poslanstvo temelji na ozaveščanju kako izredno so škodljive plastične vrečke za nas in za okolje. Naturtasche.de bombažne vrečke so proizvedene trajnostno etično, ekološko in vegansko. Odlične za nakup sadja, zelenjave in kruha.

 

RACMAN

Racman je družinska blagovna znamka poznana po otroških pralnih plenicah iz Slovenije. V naši ponudbi imamo njihove čudovite ženske intimne pralne vložke različnih velikosti in vzorcev ter kozmetične blazinice za vsakodnevno nego čiščenja obraza. Trajnostno ozaveščajo o škodljivosti pralnih plenic in ženskih higienski intimnih vložkov za enkratno uporabo. Saj škodujejo nam in ustvarjajo ogromno količino nepotrebnih vsakodnevnih odpadkov.