Poleg izbire ponudbe izdelkov v naši trgovini www.zaplanet.si nam je izredno pomembno tudi kako jih deklariramo, pakiramo in dostavljamo.

Trudili se bomo po svojih najboljših močeh, da bomo delovali trajnostno, ekološko glede na možnosti izbire ponudbe na trgu.

1. DEKLARIRANJE IZDELKOV

Nalepke, ki jih uporabljamo pri označevanju naših izdelkov so naravno rjave in narejene iz 100% recikliranega papirja. Lepilo je narejeno na vodni osnovi in so beljene brez uporabe klora.


2. PAKIRANJE IZDELKOV – BREZ PLASTIKE

Uporabljamo različne vrste škatel, tudi od naših dobaviteljev. Ne skrbi, vzamemo in ponovno uporabimo le škatle, ki so v celoti nepoškodovane in zagotavljajo 100% varnost izdelkov. Uporabljamo tudi škatle, ki imajo certifikat FSC (trajnostno gospodarjenje z gozdovi). Uporabljamo papirni lepilni trak za škatle, ki se v celoti reciklira. Polnila uporabljamo različna, od papirja do polnilnih kosmičev iz koruznega škroba.

Pakiranje izdelkov se bo vedno spreminjalo in dopolnjevalo z trenutnimi smernicami na trgu oziroma z trenutno najboljšo ponudbo, ki je ekološka alternativa plastiki.


3. NAČIN PLAČILA

1. Plačilo po predračunu (UPN nalogu) z nakazilom na račun podjetja:

MegA tech, spletna trgovina, podjetniško svetovanje in druge
storitve, Aleš Meglič s.p., Ročevnica 24, 4290 Tržič, TRR: SI56 0700
0000 3600 342

2. Plačilo s kreditnimi karticami

3. Plačilo s PayPal

Naročeni izdelki bodo odposlani in dostavljeni v roku 1-8 delovnih dni.


4. DOSTAVA IZDELKOV – GLS DOSTAVNA SLUŽBA

Vse pakete, ki vam jih dostavi dostavna služba GLS. Dostavna služba GLS, ti bo poslala e-mail, kdaj približno bo paket pri tebi. Pred samo dostavo, pa te bodo seveda še poklicali.

Dostava preko Pošte Slovenije

V kolikor vsa ob dostavi ni doma, vam poštar v nabiralniku pusti obvestilo, s katerim lahko paket dvignete v vam najbližji poštni poslovalnici.


5 . ZNESEK POŠTNINE GLEDE NA ZNESEK NAROČILA
  • Brezplačna poštnina za nakupe nad 50,00€.
  • Vrednost naročila do 49,99 € znaša poštnina 3,70 €.