Poleg izbire ponudbe izdelkov v naši trgovini www.zaplanet.si nam je izredno pomembno tudi kako jih deklariramo, pakiramo in dostavljamo.

Trudili se bomo po svojih najboljših močeh, da bomo delovali trajnostno, ekološko glede na možnosti izbire ponudbe na trgu.

1. DEKLARIRANJE IZDELKOV

Nalepke, ki jih uporabljamo pri označevanju naših izdelkov so naravno rjave in narejene iz 100% recikliranega papirja. Lepilo je narejeno na vodni osnovi in so beljene brez uporabe klora.

2. PAKIRANJE IZDELKOV - BREZ PLASTIKE

Uporabljamo različne vrste škatel, tudi od naših dobaviteljev. Ne skrbi, vzamemo in ponovno uporabimo le škatle, ki so v celoti nepoškodovane in zagotavljajo 100% varnost izdelkov. Uporabljamo tudi škatle, ki imajo certifikat FSC (trajnostno gospodarjenje z gozdovi). Uporabljamo papirni lepilni trak za škatle, ki se v celoti reciklira. Polnila uporabljamo različna, od papirja do polnilnih kosmičev iz koruznega škroba.

Pakiranje izdelkov se bo vedno spreminjalo in dopolnjevalo z trenutnimi smernicami na trgu oziroma z trenutno najboljšo ponudbo, ki je ekološka alternativa plastiki.

3. NAČIN PLAČILA

1. Po povzetju z gotovino (pošiljko dostavi dostavna služba GLS)

2. Plačilo s kreditnimi karticami

3. Plačilo po predračunu (UPN nalogu) z nakazilom na račun podjetja:

4Planet, spletna trgovina in svetovanje, Klavdija Kovač s.p., Mavčiče 11, 4211 Mavčiče, TRR: SI56 0510 0801 6275 913

Naročeni izdelki bodo odposlani in dostavljeni v roku 1-6 delovnih dni.

Plačilo po predračunu, pa ni potrebno ničesar plačati dostavljavcu.

4. DOSTAVA IZDELKOV - GLS DOSTAVNA SLUŽBA

Vse pakete vam dostavi dostavna služba GLS. Dostavna služba GLS, ti bo poslala e-mail, kdaj približno bo paket pri tebi. Pred samo dostavo, pa te bodo seveda še poklicali. Po povzetju plačaš z gotovino dostavljavcu naročeno blago in poštnino (brez dodatnih stroškov).

5 . ZNESEK POŠTNINE GLEDE NA ZNESEK NAROČILA
  • Brezplačna poštnina za nakupe nad 60,00€.
  • Vrednost naročila do 59,99 € znaša poštnina 2,90 €.