fbpx

Sestavljanke ali puzzle so poznane že vrsto let. Mi pa vam predstavljamo lesene sestavljanke. Izdelane so iz vezane plošče topola in izrezane s pomočjo laserja. Tako je izdelava izredno natančna in posamezni deli sestavljanke lepo pašejo skupaj, hkrati pa je vsak delček edinstvene oblike in paše samo na eno mesto.

Izdelali smo sestavljanke z motivi starejših avtomobilov, ki smo jih vozili v bivši skupni državi pred letom 1991. Med sestavljankami najdemo legendarno Katrco, Fičota, Bolho, Golfa, Hrošča… kolekcija motivov se
bo sproti dopolnjevala.

Bi sestavljanko radi podarili kot darilo? Bi radi na njen imeli drug motiv?  Ni problema izdelamo vam motiv po vaši želji. Lahko pa vam izdelamo tudi leseno darilno škatlo. Na zadnjo stran sestavljanke lahko dodamo tudi poljuben napis, da bo izdelek dobil še večjo pomen za obdarovanca.

Sestavljanka je tudi odlična igrača za otroke, saj s sestavljanjem trenirajo zbranost in pridobivajo na finomotoričnih sposobnostih.

Za sestavljanko imamo izdelano tudi leseno stojalo, da jo lahko postavite na omarico ali polico in je lepa dekoracija v stanovanju ali poslovnem prostoru. Sestavljanke je možno naročiti samo v spletni trgovini www.zaplanet.si. Za kakršnokoli vprašanje pa nas lahko kontaktirate na skupaj@zaplanet.si.