fbpx

Učenje ure je lahko svojevrsten problem vsakega otroka, ko se v šoli prične ta tema. Razbiranje časa z digitalne ure še nekako gre, saj je zaradi digitalne oblike lažje. Kaj pa klasična ura? Tu je učenje prepoznavanja časa večji problem. Na njej so samo številke od 1 do 12 ter dva kazalca, mi pa bi radi, da otroci iz tega razberejo vseh 24 ur dneva in v vsaki uri najdejo tudi minute. Aha, pa še dva kazalca sta. Kateri že kaže ure?

Za vas imamo odličen učni pripomoček. Moja prva ura je izdelek, ki bo učenje ure otroku zelo olajšal. Moja prva ura je izdelana iz naravnega materiala (vezana plošča topol) in tako ne predstavlja dodatnega onesnaževanja okolja. In zakaj je ta izdelek boljši za učenje, kot pa klasična ura? Na njej so zapisani prav vsi podatki, ki vašemu otroku olajšajo učenje. Na kazalcih je napisano kateri kaže ure in kateri minute, ob številkah za ure od 1 do 12 so poleg napisane tudi številke popoldanskih ur. Na moji prvi uri ne manjkajo niti številke minut, za še lažjo predstavo pa je dodan tudi napis, ki pove, da je med eno in drugo številko 5 minut.


Izdelek Moja prva ura vam lahko tudi personaliziramo in nanj vgraviramo ime vašega otroka. Ko pa bo otrok že dobro poznal uro, lahko dokupite še urni mehanizem in uro obesite na steno v njegovo sobo. Tako mu bo Moja prva ura ostala lep in uporaben spomin.

Izdelek za učenje ure Moja prva ura lahko naročite v naši spletni trgovini na povezavi: Moja prva ura

Izdelek je proizveden v Sloveniji v podjetju MegA tech, Aleš Meglič s.p.. Izdelan je iz vezane plošče topola. Izdelek ne sme biti izpostavljen vlagi in vodi.